Wervelend eerste optreden na lockdown door Fuse in de Oude Kerk

Gepubliceerd op:07-02-2022

DOOR REDACTIE DE HEEMSTEDER: – Het eerste eervolle optreden in de Oude Kerk Heemstede na de lockdown, geprogrammeerd door Podia Heemstede, was vanavond aan de formatie Fuse. Voor Fuse was het tevens het eerste publieke optreden na de lockdown en dat was overduidelijk te merken aan hun virtuoze muzikale uitvoering en enthousiasme.

Een wervelende avond waarbij de onbegrensde muzikale veelzijdigheid van Fuse uitgebreid aan bod kwam. Van onder meer de Spaanse klanken van de Spaanse componist Manuel Falla, de ballads van Miles Davis en Henri Duparc, de eigen muzikale en aangrijpende interpretatie over de coronaperiode gecomponeerd door Fuse-lid en violiste Julia Phillipens, om vervolgens te reizen naar de Ierse muziek uit de Ierse pub tot bruisende stukken van bigband componiste Maria Schneider en van de formatie Flairck.

Zowel Fuse als het aanwezige publiek genoten met volle teugen van de voorstelling. Allemaal in een veilige en coronaproof omgeving. Een succesvolle aftrap naar de concerten van Podia Heemstede die naar meer smaken.

Foto: Fuse in de Oude Kerk. Foto: Bart Jonker