WeHelpen ontmoetingsplekken in Heemstede

Gepubliceerd op:17-10-2022

Artikel en foto Heemsteder.nl; Iedere inwoner van Heemstede die wel eens wil helpen of geholpen wil worden, kan gebruik maken van de website van WeHelpen Heemstede, het platform voor vrijwillige inzet.

Het eerste contact tussen de hulpaanbieder en hulpvrager verloopt via de mail van de WeHelpen website, daarna kan er ‘live’ worden afgesproken. Er wordt uitgegaan van de goede intenties van alle deelnemers. Toch kan het soms handig zijn om voor de eerste kennismaking niet thuis af te spreken, maar op een neutrale plek: een WeHelpen Ontmoetingsplek.

Zo zijn er ondernemers en organisaties die graag mee aan WeHelpen Heemstede en zo’n ontmoetingsplek bieden. Omdat zij het een prachtig initiatief vinden, het echt iets voor de buurt is, of omdat ze zelf ook een ontmoetingsplek zijn waar WeHelpen prima bij past. De WeHelpen Ontmoetingsplekken zijn te herkennen aan het bordje bij de ingang, en ook te vinden op de website http://www.heemstede.wehelpen.nl en de WeHelpen Heemstede Facebookpagina.

WeHelpen Heemstede is een initiatief van WIJ Heemstede. Vrijwilligerspunt Heemstede biedt ondersteuning aan inwoners bij het gebruik van WeHelpen Heemstede. Zij helpen u graag op weg met het gebruik van de website, het formuleren van uw hulpvraag of -aanbod of vragen over burenhulp en vrijwilligerswerk.

Voor meer informatie kunt u bellen met Monica Snoeks: 023-5483828 of mail: msnoeks@wijheemstede.nl.