Warme Kamers laten inwoners Heemstede niet in de kou zitten

Gepubliceerd op:31-01-2023

Het Leger des Heils heeft de deuren van meer dan honderd buurthuiskamers geopend, zodat inwoners in de koude maanden tóch kunnen besparen op de energierekening. Gemeente Heemstede sluit hierbij aan op initiatief van de gemeenteraad. Zo wordt er gezamenlijk gezorgd met andere organisaties voor Warme Kamers bij iedereen in de buurt. Het Leger des Heils heeft de ruimte van de bibliotheek in Plein1 en de Luifel als Warme Kamer opgenomen.

Het zijn dure tijden. Veel mensen willen daarom thuis de verwarming en lampen liever niet aanzetten. Het Leger des Heils en gemeente Heemstede willen hen niet in de kou laten zitten. Daarom zijn er Warme Kamers in de bibliotheek en de Luifel geopend. Om te studeren, een kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen of gewoon een boek te lezen. Daarnaast zijn inwoners welkom in de hal van het raadhuis en de kantine bij het zwembad op Sportpark Groenendaal. Op deze locaties wordt geen koffie geschonken en gelden daarom niet officieel als Warme Kamer. Inwoners zijn hier wel welkom om op te warmen.

Het Warme Kamers initiatief loopt tot 1 maart 2023. De locaties zijn tijdens de reguliere openingstijden geopend. Ga voor meer informatie, openingstijden en voorwaarden naar http://legerdesheils.nl/warmekamers.

lees hier het artikel uit de Heemsteder