Succesvolle partnerbijeenkomst Beleef Heemstede!

Gepubliceerd op:12-11-2022

Elke twee maanden komt een grote vertegenwoordiging van organisaties, verenigingen en stichtingen bij elkaar om te zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Elke bijeenkomst leren we wat meer over elkaar en weten we elkaar beter te vinden. Deze keer waren we te gast bij Sabrina van Binnenste buiten, het sfeervolle restaurant op Plein1 waar het altijd gezellig is.

Deze sessie stond er o.a. op het programma een inspirerende speech van Eveline Stam. Ze had lovende woorden over onze bijeenkomst zelf. De bijeenkomsten hebben inhoud, maar ook de partners vormen steeds meer een hecht gezelschap wat elkaar graag helpt.

Jan-Wigbold besprak vervolgens met drie gouden tips goed hoe je je social media een boost kan geven. Door middel van een paar sprekende foto’s liet hij zien hoe je authenticiteit kan uitstralen met je berichten. De simpelste tip? Gewoon doen, laat je niet tegenhouden zolang het maar dicht bij jezelf en je activiteiten blijft.

Het laatste onderdeel van de avond bestond uit een ronde met allemaal korte pitches. Iedereen steld zich kort voor in maximaal anderhalve minuut. Het bleek een mooi moment om de vraag te stellen over dat ene probleem waar je graag een oplossing voor wilt.

Uiteraard werd de avond besloten met een drankje zodat iedereen de contacten kon leggen waar behoefte aan was. Kortom weer een vruchtbare avond, die zijn vervolg zal krijgen op 12 januari