Vocaal Ensemble Sola Re Sonare

Vocaal ensemble Sola Re Sonare is een kamerkoor met ambitie. Het koor staat al meer dan 25 jaar onder leiding van Joop van Goozen, die de zangers altijd weer opnieuw boven zichzelf laat uitstijgen. Het repertoire van het koor is klassiek in de brede zin van het woord, van renaissance tot en met hedendaags, van Josquin des Prez tot Arvo Pärt.

Het koor repeteert op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 in de Bavo-kerk aan de Herenweg te Heemstede. Dit is een uitgelezen plek om aan bovenstaand repertoire te werken, zowel qua uitstraling als akoestiek. Voor wat betreft corona voldoet de kerk ruimschoots aan de afmeting die nodig is om veilig met een kamerkoor te kunnen zingen.

Vocaal ensemble Sola Re Sonare heeft een eigen website (zie hierboven) waar  njeog veel meer informatie over het koor kunt vinden. Het loont zeker de moeite om daar eens een kijkje op te nemen. Je vind er informatie over het ontstaan van het koor en over de concerten door de jaren heen. Maar ook wat het koor op dit moment aan het instuderen is, de nieuwsbrieven en informatie over de dirigent.

Vocaal Ensemble Sola Re Sonare

Vocaal ensemble Sola Re Sonare is een kamerkoor met ambitie. Het koor staat al meer dan 25 jaar onder leiding van Joop van Goozen, die de zangers altijd weer opnieuw boven zichzelf laat uitstijgen.

Postadres: Lijsterbeslaan 10, 2101 WR, Heemstede

Komende activiteiten van Vocaal Ensemble Sola Re Sonare