Tennisvereniging HBC

Op HBC kan je het hele jaar door op zeven kunstgrasbanen met ledverlichting tennissen. Het park is iedere dag geopend van 8.30 uur tot 23.30 uur. Momenteel zijn er ruim 600 leden, waarvan 150 jeugdleden. Er zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk: er zijn dagleden, volledig seniorleden, weekendleden en jeugdleden. En in de zomer kan je Zomer Challenge lid worden.

Wat organiseren we?
Op verschillende dagen kan je de andere leden leren kennen. Met een slim toss-systeem wordt je aan andere leden gekoppeld voor een dubbelspel. Er worden verschillende toernooien georganiseerd die variëren van een toernooi op 1 dag tot meerdaagse toernooien. Ook doet de vereniging mee aan de competities die door de KNLTB wordt georganiseerd. Er is altijd wel een plekje in een team te vinden.
Een actieve groep jonge senioren organiseert vier keer per jaar leuke tennisavonden waarbij introducees ook welkom zijn. Tot slot kan je als beginner en gevorderde tennisles nemen bij Tennisschool Haarlemmermeer, zowel in de zomer als in de winter. Daar zijn extra kosten aan verbonden.

Jeugd
Voor de jeugd worden verschillende toernooien en activiteiten georganiseerd. Zo is er het ouder-kind toernooi, de clubkampioenschappen en de vereniging doet mee aan de KNLTB competitie. Voor jeugdleden is tennisles van tennisschool Haarlemmermeer in de zomerperiode (van maart tot oktober) gratis. Tegen meerkosten worden er in de winter ook lessen gegeven.

Baan huren
Het is mogelijk om op alle dagen van de week van 09.30 uur tot 19.30 uur een baan te huren. Kosten € 17,00 per baan per uur. Je kan 6 dagen van te voren een baan reserveren via het meet and play systeem. Met een groepje het hele winter- of zomerseizoen een baan huren? Ook dat is mogelijk bij HBC.

Om een goede indruk van de vereniging te krijgen kan je een kijkje nemen op het park, de sfeer proeven en/of een balletje slaan. Je bent van harte uitgenodigd.

Tennisvereniging HBC

Welkom bij tennisvereniging HBC! Tennisvereniging HBC is een sportvereniging in Heemstede, gelegen aan de Ringvaartlaan. Het is een recreatieve vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan.

Ringvaartlaan 2 | 2103 XW | Heemstede

Komende activiteiten van Tennisvereniging HBC