Stichting Vrienden van de Oude Kerk

De Stichting Vrienden van de Oude Kerk te Heemstede is een vrijwilligers-organisatie. Een kleine groep gepassioneerde mensen die zich bezig houdt met het bijeenbrengen van geld om de doelen van de stichting te realiseren. Dat doen ze door acties en evenementen in de ruimste zin van het woord, zoals het organiseren van theeconcerten, benefietconcerten en rondleidingen.

In 2017 is de naam van de Stichting statutair gewijzigd in de Stichting Vrienden van de Oude Kerk te Heemstede, voorheen de Stichting Oude Kerk te Heemstede (StOK). Het doel van de stichting is de instandhouding van de monumentale Oude Kerk, het orgel en de Steinway-vleugel. Het tweede doel is om kerk, orgel en vleugel een functie te verlenen in het culturele leven van onze regio.

Na de ingrijpende verbeteringen in 2015 is de kerk, in overeenstemming met de eisen van deze tijd, beter geschikt voor de inzet van de Oude Kerk in het culturele leven van de regio Kennemerland.

Stichting Vrienden van de Oude Kerk

De Stichting Vrienden van de Oude Kerk is een groep gepassioneerde mensen die de Oude Kerk prominent plaatst in het culturele leven in de regio Kennemerland.

Postadres: Wagenweg 242-4, 20212 NP Haarlem

Komende activiteiten van Stichting Vrienden van de Oude Kerk