Sportfondsen Groenendaal

Bij Sportfondsen Groenendaal kan je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt altijd een activiteit die bij jou past.

Denk hierbij aan lekker (baantjes) zwemmen, een sportieve aquales volgen of met jouw kind naar één van onze fantastische activiteiten in de vakanties. Na het sporten is er de mogelijkheid om in de horeca een lekkere kop koffie te drinken met een snack of een volledige maaltijd te nuttigen.

Sportfondsen gelooft dat iedereen vitaal kan zijn door in beweging te komen, want van bewegen, alleen of samen, krijg je energie en plezier. Of je nu beweegt om te ontspannen, jezelf uit te dagen, te leren of om te ontmoeten, wij geven die energie.

Sportfondsen Groenendaal is gemakkelijk te bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Glipperweg. Onze accommodatie is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Sportfondsen Groenendaal

Sportfondsen staat iedere dag in de startblokken voor het bereiken van een vitaal Nederland! Dat gebeurt vanuit de accommodatie samen met en voor de gemeente, maatschappelijke partners en bezoekers.

Sportparklaan 16 | 2103 VT | Heemstede

Komende activiteiten van Sportfondsen Groenendaal