Sint Jacob

Sint Jacob – Uw leven, onze zorg

Sint Jacob is een ouderenzorgorganisatie met acht locaties in Haarlem en Heemstede: zeven woonzorgcentra en een revalidatiekliniek. Wij doen er alles aan om te zorgen dat ouderen zich bij ons thuis voelen, of ze nu enkele weken bij ons verblijven of jarenlang bij ons wonen. Ruim 750 medewerkers en 300 vrijwilligers bieden hen dagelijks liefdevol een helpende hand.

Wij hebben hart voor zorg. We vinden het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk het leven kunnen voortzetten dat zij gewend zijn. Dat ze kunnen wonen of verblijven zoals zij dat willen, in een comfortabele omgeving die veilig en vertrouwd voelt, met ondersteuning die bij hen past. Daarom sluiten wij onze zorg en dienstverlening, binnen alle mogelijkheden, aan op de wensen en leefwereld van onze cliënten.

Sint Jacob hart voor zorg

Sint Jacob is een ouderenzorgorganisatie met acht locaties in Haarlem en Heemstede: zeven woonzorgcentra en een revalidatiekliniek. Meer dan 600 cliënten voelen zich thuis bij Sint Jacob, of ze nu enkele weken revalideren of jarenlang bij Sint Jacob wonen. Ruim 750 medewerkers en 300 vrijwilligers bieden hen liefdevol een helpende hand.

Floris van Adrichemlaan 15 | 2035 VB | Haarlem

Komende activiteiten van Sint Jacob