Roads

Bij Roads draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding. Roads begeleidt mensen met lichte tot zware psychische aandoeningen en/of een justitiële of verslavingsachtergrond naar dagbesteding, werk of opleiding.

Wij lopen voorop
Roads loopt in Nederland voorop in re-integratie van mensen met psychiatrische problematiek of een verslavingsachtergrond. Vanuit specifieke kwaliteiten leert iemand opnieuw wat hij of zij kan.

In Heemstede hebben we een groot aanbod aan dagbesteding en inloopactiviteiten. Wij bieden hierbij professionele begeleiding. Het werk en de activiteiten zijn divers. Wil je in de buurt iets gaan doen maar weet je nog niet goed wat, dan kun je contact opnemen met een ervaringscoach in jouw wijk. Bel daarvoor met Bianca Stam: 06-46967933. Zij verwijst je dan door. Bianca werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wil je in de buurt iets gaan doen maar weet je nog niet goed wat, dan kun je contact opnemen met een kwartiermaker in jouw wijk. Bel daarvoor met Bianca Stam, 06-46967933. Zij verwijst je dan door.

Roads

Bij Roads is werk het middel én het doel Onze doelgroep heeft vaak een afstand tot de arbeidsmarkt. Arbeid is onderdeel van het herstelprogramma, want werken is meedoen.

Obiplein 16, 1094 RB Amsterdam

Komende activiteiten van Roads