Politiek café Heemstede

De Facebookgroep Politiek café Heemstede is begonnen als discussieplatform voor inwoners en politiek. Een plek voor Heemstedenaren om hun mening te geven over wat er leeft en beweegt in politiek Heemstede. Maar ook een plek waar de Heemsteedse politici terecht kunnen voor directe, informele dialoog met in de lokale politiek geïnteresseerde inwoners, waar zij ideeën kunnen voorleggen en input kunnen ophalen.

Politiek café Heemstede live

Ook organiseert Politiek café Heemstede met enige regelmaat ‘live’ evenementen, zoals een zeepkistdebat op de Binnenweg of een politieke avond in Café de 1ste Aanleg.

Politiek café Heemstede is sinds 16 november 2017 te vinden op Facebook en kent inmiddels ruim 300 leden. Aanmelden als lid is gratis.

Heb en wil je geen Facebook, maar wil je toch op de hoogte blijven van de evenementen van Politiek café Heemstede, houd dan de berichtgeving in de lokale media in de gaten.

Politiek café Heemstede

Niet zelden zijn de discussies in Politiek café Heemstede voor raadsleden aanleiding om onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad te plaatsen. Andersom zorgt de raadsagenda vaak voor input voor levendige discussies in Politiek café Heemstede.

Komende activiteiten van Politiek café Heemstede