Podia Heemstede

Podia Heemstede presenteert…… voorstellingen en concerten in Heemstede!

Het theater is zo eindeloos fascinerend, omdat het zo toevallig is. Het lijkt zoveel op het leven- Arthur Miller

Wat de Amerikaanse schrijver Arthur Miller hier zegt, is zo waar. Na een avond in het theater of bij een concert kom je thuis als een ander mens, maar je bent toch dezelfde. Je hebt wat beleefd en iets toegevoegd aan je eigen leven.

Dat is precies wat Podia Heemstede aan iedereen wil geven: een voorstelling of concert die je aan het denken zet, die vermaakt of gewoon zorgt voor ontspanning!

Bij Podia Heemstede vind je een grote verscheidenheid aan voorstellingen en concerten. Zo zijn er voorstellingen met cabaretiers zoals Pieter Derks, Micha Wertheim, Karin Bloemen, Claudia de Breij en Sara Kroos. Daarnaast staan er altijd wat minder bekende, maar zeer talentvolle artiesten geprogrammeerd. Hoe leuk is het om iemand al te ontdekken voordat zijn of haar ster rijst?!

Op het gebied van muziek is het programma ook heel uiteenlopend: van klassiek tot wereldmuziek tot hedendaags. Denk aan namen zoals Fuse, Wibi Soerjadi, Ronald Brautigam en Trio d’Encore. Het is bijzonder dat deze gezelschappen vaak terugkeren, met natuurlijk weer een heel ander programma. Podia Heemstede zorgt er altijd voor dat je als vaste bezoeker op de hoogte wordt gebracht van een nieuw optreden!

De kindervoorstellingen zijn de pareltjes van het seizoen. Zo’n voorstelling staat bol van de energie en activiteit. Vaak is het cabaret, gecombineerd met muziek en heel veel actie samen met de kinderen. Om heel erg blij weer naar buiten te lopen. Goede voorbeelden zijn: De Gruffalo, met als variant De Wintergruffalo, Kleren van de Keizer, Mathilda en Wereldse Wijsjes.

Het is algemeen bekend dat artiesten, cabaretiers en muzikanten, graag naar Heemstede komen. Het publiek staat bekend als kritisch, eerlijk en dankbaar. En daarom staan er veel try-outs geprogrammeerd. De voorstelling wordt alleen maar beter en beter wanneer je in Heemstede bent geweest.

Kom jij ook binnenkort kijken en luisteren naar een voorstelling of concert? Wij verheugen ons op je komst.

Meer informatie en kaartverkoop via onze site

Podia Heemstede

Kom jij ook binnenkort kijken en luisteren naar een voorstelling of concert? Wij verheugen ons op je komst.

Postadres: Herenweg 96, 2101 MP, Heemstede

Komende activiteiten van Podia Heemstede