Petrakerk Heemstede

Welkom bij de Petrakerk!
Graag vertellen we u wat meer over wie wij zijn. De Petrakerk is een kerkelijke gemeente en bestaat uit ongeveer 150 leden uit Heemstede en plaatsen uit deze omgeving.

Waar wij voor staan
Onze kerk is een Nederlands Gereformeerde Kerk. Voor ons is de Bijbel een fundament om ons te helpen een goed leven op te bouwen. Jezus Christus staat daarbij centraal, Hij heeft ons voorgeleefd hoe God een goed leven voor mensen met elkaar bedoeld heeft. Wij proberen God de eer te geven als schepper van alles wat er is, Hem te volgen en te dienen, elkaar en anderen behulpzaam te zijn en het evangelie uit te dragen in deze wereld.

Kerkdiensten
Iedere zondag om 10.00 uur komen we in de kerk om daar God en elkaar te ontmoeten. We zingen en bidden dan samen en denken aan de hand van de Bijbel na over wat het betekent voor ons leven van elke dag dat wij bij God willen horen. Voor kinderen is er een bijbelklas. De dienst duurt ongeveer een uur en hierna is er gelegenheid om samen koffie of thee te drinken. Iedere zondag dragen we wat bij aan een goed doel.

Activiteiten
Naast onze kerkdiensten ondernemen wij nog van alles, wat u ook op onze website kunt lezen. Voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen zijn er kinder- en jongerenclubs. We organiseren de clubs met een paar kerken in Haarlem. Er zijn diverse wijkkringen die met elkaar eten en samen uit de Bijbel lezen. En hiernaast zijn er nog diverse activiteiten zoals een vrouwenavond of kerkuitje. Het voorgangersteam bestaat uit de predikant en pastoraal werker. Zij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden of gedachten uit te wisselen.

Contact
Vind u het leuk om op zondag een keer onze dienst te bezoeken, of lijkt een ander activiteit u wel wat? Van harte welkom, ook gewoon voor een gesprek en luisterend oor kunt u bij ons terecht.

Petrakerk Heemstede

We willen graag van toegevoegde waarde zijn in de buurt en in Heemstede. We denken vaak na over hoe we dat kunnen doen. We doen dit onder andere al door de sportweek #IMPACT! die we iedere zomer organiseren én doordat veel van onze gemeenteleden vrijwilligerswerk doen bij bijvoorbeeld Dorcas in Heemstede.

Limburglaan 3 - 2101 SB - Heemstede

Komende activiteiten van Petrakerk Heemstede