Ontmoetingscentrum de Heemstroom

Ontmoetingscentrum Heemstroom, onderdeel van Zorgbalans, is een plek in Heemstede waar iedereen welkom is. Meerdere dagen per week komen hier groepen samen om met elkaar  van alles te ondernemen. Heeft u last van een haperend brein of kent u iemand met een haperend brein? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons ontmoetingscentrum Heemstroom.

Een van de bijzondere kenmerken van de Heemstroom is de open sfeer waarin er met elkaar om wordt gegaan. Het is ‘de club van het goede gesprek’. Er worden waardevolle gesprekken gevoerd en er wordt veel samen gelachen. Het is een dynamisch gezelschap! Samen worden er allerhande activiteiten ondernomen zoals wandelen, bewegen, biljarten en creatief of muzikaal bezig zijn. Het is een plek waar we samen van alles ondernemen en er ruimte wordt gemaakt voor een ander, niks fout is en waar iedereen op zijn eigen manier de aandacht krijgt.

Onderdeel van de Heemstroom zijn Vrij-Buiters Heemstede en de Natuurstroom, beiden gevestigd op locaties binnen Heemstede. Deze groepen hebben een actief karakter, waarbij er wordt genoten van flinke wandelingen, de natuur, sporten en het ontmoeten van elkaar.

Ontmoetingscentrum de Heemstroom

In het ontmoetingscentrum hoeft niets en kan bijna alles. Het is een veilige haven waar zorgen en verwarring even kunnen worden vergeten en waar iedereen waardevol is en iets voor een ander kan betekenen.

Molenwerfslaan 11, 2103 TC, Heemstede

Komende activiteiten van Ontmoetingscentrum de Heemstroom