KlimaatGesprekken

DOE MEE AAN KLIMAATGESPREKKEN IN HEEMSTEDE

Ben jij bezorgd over klimaatverandering, wil je bijdragen aan de oplossing, maar weet je niet hoe? Doe dan vanaf 19 september mee een aan KlimaatGesprekken in Heemstede. Tijdens een 6-delige workshopreeks ga je ontdekken welke bewuste keuzes bij jou passen én krijg je handvatten om anderen te inspireren! 

Workshops

Veel mensen maken zich zorgen over klimaatverandering; toch is het vaak lastig om daadwerkelijk in actie te komen. In de workshops van KlimaatGesprekken onderzoek je samen met gelijkgestemden uit de buurt welke persoonlijke keuzes jij kunt maken om klimaatvriendelijker te leven, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen. Een klimaatcoach ondersteunt je daarbij en biedt praktische tips en handvatten op de gebieden wonen, voeding, consumeren en vervoer/reizen. Je leert daarnaast ook hoe je een klimaatgesprek voert met je gezin, je vrienden, bij de sportvereniging of op het werk. Hoop, humor en handelingsperspectief staan centraal. Zo lukt het de meeste deelnemers wél om stappen te zetten!

Geen voorkennis nodig

Iedereen kan meedoen aan de KlimaatGesprekken. Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat, bepaal je zelf. De één wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen.

Kosten & aanmelden

Voor slechts 45 euro krijg je zes workshops, een lees- en werkboek en, last but not least, de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

Interesse om deel te nemen? Kijk op onze website voor meer informatie over de workshops en hoe je je kan aanmelden.

Klimaatgesprekken

Ervaringen van eerdere deelnemers: “Het voelde fijn om met gelijkgestemden over mijn dilemma’s te praten.” “Leuk, de gevarieerde groep en de gesprekken die nooit dogmatisch werden. Niet veroordelen, gewoon zeggen als je met het vliegtuig gaat. Ik was zelfs zo enthousiast dat ik nu zelf als groepscoach mijn eigen groep start.” “Tot mijn verrassing werd er veel gelachen: heel bevrijdend.” “Ik heb nu meer inzicht in wat ik zelf kan doen tegen klimaatverandering.”

Komende activiteiten van KlimaatGesprekken