Inwoners van Heemstede

Meedoen met je eigen activiteit?

Alle inwoners van Heemstede die een goed idee hebben of graag iets willen doen kunnen hun activiteiten kwijt op BeleefHeemstede! Of het nou een borrel is of een leuke buurtbarbecue alles kan je hier plaatsen. Wist je dat we ook kunnen meedenken over een livestream of een podcast? Stel je vragen via de mail en we nemen contact met je op!

Maak je eigen livestream

Eén van de speerpunten van BeleefHeemstede is het maken van livestreams. Dat houdt in dat je live opnames maakt en die tegelijkertijd kan laten zien aan alle inwoners van Heemstede. Dus lijkt het je cool om live uit te zenden op BeleefHeemstede laat het ons dan weten! We hebben hulptroepen ingeschakeld voor als je dat nodig hebt. Ook kunnen we je helpen bij het maken en verzinnen van gave content. Je hoeft echt geen acteerambities te hebben om mee te doen. Je kan het ook gewoon een keer uitproberen. Alle opnames bewaren we in het archief op de website zodat je het later altijd nog eens kan bekijken.

Maak je eigen Podcast

Bij BeleefHeemstede zijn we altijd op zoek naar verhalen om te verbinden. Heb jij een goed verhaal en zou je dat graag eens vertellen, of ben je goed in interviewen of wil je dat graag leren? Denk dan eens aan het maken van een Podcast! We zoeken naar verhalen door en over mensen in Heemstede die we graag willen laten horen op de site. We helpen je graag met de techniek om te zorgen dat het een succes wordt. Het enige wat je nodig hebt is een goed idee. Of het nou de geschiedenis is van de Oude Kerk, of waarom jij denkt waarom er een nachtclub moet komen aan de Dreef. Het gaat om het vertellen van levendige en kleurige verhalen voor en door mensen uit Heemstede. PS het mag natuurlijk ook over mensen gaan, maar we blijven wel een beetje lief voor elkaar. Heb je een idee of ken je iemand die wel wat te vertellen heeft? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar info@beleefheemstede.nl

Inwoners van Heemstede

Neem contact met ons op als je je activiteiten wilt laten zien en promoten via BeleefHeemstede!

Plein1, Julianaplein 1, Heemstede

Komende activiteiten van Inwoners van Heemstede