Huis te Manpad

Het is de mooiste parel van Zuid-Kennemerland!

Beleef het Huis te Manpad op een rondleiding. In elk jaargetijde is een bezoek aan Huis te Manpad meer dan de moeite waard. Het park is te bezichtigen in excursieverband.

De excursie vertrekt vanaf de toegangspoort aan de Herenweg, daar verzamelen we. De  auto mag buiten het terrein geparkeerd, fietsen kunnen naast de deuren van het linker koetshuis gezet.
Een rondleiding duurt circa 1,5 uur en is gratis! Aanmelding is niet nodig. De excursie gaat soms over smalle paadjes, een scootmobiel, rolstoel of zware kinderwagen is daarvoor niet geschikt. Huisdieren worden niet toegelaten.

Waarom is het zo speciaal?
Het is uniek door de klassieke aanleg, waarin de diverse bouwstadia van de verschillende periodes goed bewaard en nog steeds zichtbaar zijn, zowel in het huis als in het park

Kom genieten!
Kennismaken met het Huis te Manpad kunt u door mee te wandelen op een excursie. Het is sinds 1 maart 2022 weer mogelijk.

• 1 mrt. t/m 15 oktober: elke zaterdag om 10.00 uur.
• 1 mrt. t/m 31 mei: elke dinsdag om 14.00 uur.
• 16 okt. t/m 31 januari: gesloten, geen excursies.

Huis te Manpad

"'t buytenleven is naar het seggen van veel geleerden het vermaeckelijkste, voordeelighste, gesondtste, ja menighmaal ook het salighste leve, dat men sou kunnen wenschen...". (hovenier Jan van der Groen, 1670)

Herenweg 7-11 - 2105 MB - Heemstede

Komende activiteiten van Huis te Manpad