Heemsteedse Kunstkring

De Heemsteedse Kunstkring (HKK) is een bruisende vereniging van enthousiaste kunst- en cultuurliefhebbers. Als lid van deze vereniging kan je genieten van allerlei vormen van kunst en cultuur. Zo kan je jaarlijks je keuze maken uit een aanbod van circa veertig voorstellingen, variƫrend van toneel, dans en muziek tot cabaret!

Vinden deze voorstellingen plaats buiten Heemstede dan word je met de bus gebracht. Naast theatervoorstellingen organiseert de Heemsteedse Kunstkring ook leuke excursies naar musea, tentoonstellingen en andere interessante culturele manifestaties.

Meerdere malen per jaar vinden speciale Kunstkring-activiteiten plaats waarvan het traditionele Nieuwjaarsconcert in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Heemstede het meest bekende voorbeeld is.

  • De voordelen op een rij:
  • Je ontvangt eind april het complete programmaoverzicht en kunt dus ruim van tevoren thuis kaarten bestellen.
  • Reservering van bezoek aan voorstellingen via de Kunstkring is vrijwel altijd een garantie voor goede plaatsen in de theaters.
  • Voor een deel betaal je voor de toegangskaarten gereduceerde prijzen.
  • Via een tiental opstapplaatsen in Heemstede reis je per bus naar de voorstellingen.

Klinkt dit als muziek in de oren, maar bent u nog geen lid van onze vereniging? Vraag dan snel een lidmaatschap aan via het nevenstaande formulier.

Heemsteedse Kunst Kring

Von Brucken Focklaan 39 2102 XB Heemstede

Komende activiteiten van Heemsteedse Kunstkring