HeemsteedsDuurzamer

Het is voor iedereen belangrijk geworden: het tegengaan van klimaatverandering en je energierekening zo laag mogelijk houden. Het begint vaak bij het verduurzamen van je huis. HeemSteedsDuurzamer is een collectief dat actief is om duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon te maken in Heemstede. HeemSteedsDuurzamer biedt onafhankelijk en kosteloos advies door gecertificeerde energiecoaches aan en infrarood scans die warmtelekken opsporen.

Besparen op je energierekening en je wooncomfort verhogen?
Goed nieuws: Ieder huis kan energiezuinig zijn. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Als je maar weet waar te beginnen. Ontdek jouw mogelijkheden: van CO2 meter tot warmtefoto en een bezoek van de energiecoach bij je thuis. Een energiecoach helpt jou te ontdekken wat je allemaal kunt doen voor jouw comfortabele, energiezuinige huis.

De energiecoaches zijn gecertificeerde vrijwilligers, mogelijk gemaakt door de gemeente Heemstede die de komende jaren stevig inzet op de energietransitie. Momenteel zijn er 20 coaches actief, die klaar staan om iedere eigenaar in Heemstede bij te staan als het gaat om het verduurzamen van hun woning. Inmiddels al zo’n 1000 eigenaren geholpen. Kijk op www.HeemSteedsDuurzamer.nl

 

HeemsteedsDuurzamer

Contact met onze energiecoaches? Kom langs bij onze pop-up! De coaches van HeemsteedsDuurzamer houden open spreekuur op vrijdag en zaterdag van 10-12 uur in de pop-up store, direct links na de eerste deur op Plein 1. Hier worden al jouw vragen beantwoord. Graag tot ziens!

Julianaplein 1 - 2101 ZC - Heemstede

Komende activiteiten van HeemSteedsDuurzamer