Heemsteeds Duurzamer

Het is voor iedereen belangrijk geworden: het tegengaan van klimaatverandering en je energierekening zo laag mogelijk houden. Het begint vaak bij het verduurzamen van je huis. HeemSteeds Duurzamer is een collectief dat actief is om duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon te maken in Heemstede. HeemSteeds Duurzamer biedt onafhankelijk advies door gecertificeerde energiecoaches aan en infrarood scans die warmtelekken opsporen.

Besparen op je energierekening en je wooncomfort verhogen?
Goed nieuws: Ieder huis kan energiezuinig zijn. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Als je maar weet waar te beginnen. Ontdek jouw mogelijkheden: van CO2 meter tot warmtefoto en een bezoek van de energiecoach bij je thuis. Een energiecoach helpt jou te ontdekken wat je allemaal kunt doen voor jouw comfortabele, energiezuinige huis.

De HeemSteeds Duurzamer energiecoaches zijn gecertificeerde vrijwilligers, mogelijk gemaakt door de gemeente Heemstede die de komende jaren stevig inzet op de energietransitie. Momenteel zijn er 10 coaches actief, die klaar staan om iedere Heemstedenaar bij te staan als het gaat om het verduurzamen van hun woning. Inmiddels al zo’n 500 huishoudens geholpen. Kijk op www.HeemSteedsDuurzamer.nl

 

Heemsteeds Duurzamer

Energiecoach worden? Heb je af en toe tijd beschikbaar? Laat het HeemSteeds Duurzamer weten. Je krijgt een gratis basiscursus waarna je als energiecoach gesprekken voert bij mensen thuis, objectief advies geeft over de mogelijkheden tot energiebesparing in hun woning of infrarood opnamen maakt om warmtelekken op te sporen. En je komt terecht in de leukste en meest duurzame organisatie van Heemstede: HeemSteeds Duurzamer! Mail ons als je interesse hebt.

Julianaplein 1 - 2101 ZC - Heemstede

Komende activiteiten van HeemSteeds Duurzamer