HBM

In verschillende lessen maken de leerlingen maakwerk, leren ze hoe ze moeten leren. Ook wordt het samenwerken met elkaar gestimuleerd. Deze studiewerktijd-uren vinden plaats rondom de reguliere lessen. Door het flex-rooster

Op de HBM vind je ook een businessmavo, speciaal voor leerlingen die nu al weten dat ze later in zaken gaan. Onze Business Class docenten bereiden je voor op een ondernemende toekomst. Je kunt hier ook kiezen voor de sportmavo. Ben je gek op sporten en bewegen? Dan kon de HBM weleens jouw nieuwe school worden. Natuurlijk hebben we ook een gewone mavo. Hoewel… ‘gewone’, sport- of businessmavo – de HBM heeft altijd iets bijzonders. We zijn namelijk een school met heel veel aandacht voor onze leerlingen. Niet voor niets lees je boven de ingang van de school: HBM, dé school met aandacht voor jou! De HBM heeft dan ook een team met enthousiaste en deskundige docenten, mentoren en begeleiders. Zij willen jou, de leerling, graag begeleiden naar het hoogst haalbare diploma. Wist je dat we in de brugklas een havo-kansklas hebben met leerlingen die een goede kans maken door te stromen naar de havo?

HBM

De (t)huiswerkvrije school van Heemstede en omstreken! Op de HBM maken leerlingen onder begeleiding van docenten het schoolwerk op school.

Koediefslaan 73 - 2101BT - Heemstede

Komende activiteiten van HBM