Harmonie St. Michaël

St. Michaël is een amateurmuziekvereniging die al 110 jaar zijn vaste plek heeft binnen het cultuurleven van de Gemeente Heemstede! Het harmonieorkest bestaat uit: hout -en koperblazers en wordt ondersteund door het slagwerk.
Met verrassende concerten probeert de vereniging zich te laten zien bijvoorbeeld op de organisatie van het jaarlijkse Festival Heemstede 1909, in september. Of tijdens het 110 jarig bestaan van de vereniging

Eén vereniging, maar wel met drie orkesten!
St. Michaël bestaat uit drie orkesten: Het Harmonieorkest, het Klijn Örkest en het instaporkest (MIO). Hierdoor is het mogelijk om zowel startende als gevorderde muzikanten van alle leeftijden een mooie uitdaging te bieden.
Het eerste orkest biedt, naast de vaste repetitieavond, de mogelijkheid om jaarlijks een mooie programmering te maken, vaste onderdelen zijn: een voor -en najaarsconcert, openluchtconcert in verschillende Heemsteedse wijken. Daarnaast is er plaats voor nieuwe, uitdagende projecten.

Het tweede orkest kom je tegen tijdens feesten, braderieën en evenementen in Heemstede en omstreken. Met ons enthousiasme geeft het Klijn Örkest deze evenementen extra glans.
Het derde orkest is ideaal voor startende muzikanten van alle leeftijden, die ervaring willen opdoen met het spelen in een orkest. Tevens biedt het MIO je de kans om opgeleid te worden tot een goede muzikant.

Repetitieavond: woensdag, van 20.00 uur – 22.00 uur

Harmonie St. Michaël

Voor beginnende en gevorderde muzikanten, iedereen is welkom om te musiceren of om te komen luisteren!

Gemeentewerf Heemstede - Cruquiusweg 49 - 2102 LS - Heemstede

Komende activiteiten van Harmonie St. Michaël