Gemengd koor Encore

Het gemengd koor Encore bestaat sinds 2006 en is voortgekomen uit het voormalige Hageveldkoor, vandaar de naam Encore. Het bestaat uit circa 30 leden.

De dirigent Bram Biersteker studeerde orgelmuziek aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en begeleidt het koor sinds 2009. Hij componeert en arrangeert ook muziek voor Encore.

Het repertoire is zeer divers: het varieert van middeleeuwse liederen en klassieke muziek tot folksongs en musicalsongs. De trefwoorden voor de repetitie avonden zijn: sfeervol, geanimeerd, serieus en gemoedelijk.

Encore doet mee aan evenementen zoals het Korenlint in Haarlem tijdens de Open Monumentendagen, of de korendagen in Monnickendam. Het verzorgt ook kerstoptredens in zorgcentra en begeleidt af en toe een liturgische viering in de Hartekamp. Een paar maal gaf het een eigen concert.

Eenmaal per jaar bij aanvang van het nieuwe seizoen, na de zomervakantie,  is er een gezamenlijke maaltijd.

 

 

De repetitie avonden zijn in de Petrakerk aan de Limburglaan 3, 2101 SB  in Heemstede op donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur.

Even komen kijken of de sfeer proeven van het koor kan ook. Neem dan contact op met frans.lelarge@hotmail.com of bel met 06 46427082.

Gemengd koor Encore

Het koor is op zoek naar tenoren en bassen maar ook hoge sopranen zijn welkom! Om te sfeer alvast te proeven: op de website is een repetitieblog van een van de leden te lezen.

Repetitieruimte: Petrakerk Limburglaan 3 - 2101 SB - Heemstede

Komende activiteiten van Gemengd koor Encore