Vrijwilliger of werken bij WABO?.

Vrijwilliger of werken bij WABO?

Vacature voor leiding:
Onze leden (6,5-18 jaar) zoeken nieuwe avonturiers om hen mee te nemen op ontdekkingsreis. Ben jij gek op avontuur? Zin in een uitdagende invulling van je vrije tijd?  Word leiding bij Scouting WABO!

Wat ga je doen?

Als leiding van welpen, scouts of sherpa’s haal jij wekelijks het beste bij onze jeugdleden naar boven en speel je een rol in hun algemene ontwikkeling. Je leert ze samenwerken, nieuwe (scouting) technieken onder de knie krijgen en bovenal zorg je ervoor dat ze plezier hebben tijdens de opkomsten. Op zaterdag in het bos een speurtocht lopen, op vrijdagavond samen een spelletje spelen of een week samen kamperen. Het avontuur is in vele aspecten aanwezig.

Dit doe je natuurlijk niet in je eentje! Bij scouting WABO lopen enthousiaste en betrokken vrijwilligers rond. Met je medeleiding bereid je samen de opkomsten voor en bedenk en organiseer je de toffe kampen. Ook als leiding staat het hebben van plezier centraal en ben je bezig met nieuwe dingen leren.

Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

Ook al weet je misschien nog niet alles van scouting en het maken van opkomsten, bedenk je dan: Het gaat vooral om de zin in dit avontuur. De rest leer je onderweg.

Vrijwilliger worden?

WABO Scouting kan niet zonder haar vrijwilligers. Er loopt een team enthousiaste en betrokken vrijwilligers rond. Deze maken de opkomsten van de leden mogelijk door als leiding aanwezig te zijn, maar ook de bestuursleden en overige hand- en spandiensten worden op vrijwillige basis uitgevoerd. De WABO heet nieuwe vrijwilligers graag welkom om de groep te leren kennen en te ontdekken welke taken jou het beste passen.