Drumming Pieter

Kom drummen op Plein1. Drummen is leuk en gezond, voor jong en oud en iedereen kan het leren!
DrummingPieter verzorgt drumlessen en drumsessies op Plein1. Je kunt bij hem terecht als je wilt beginnen met drummen: je leert de techniek en meespelen met muziek. Hij drumt zelf al vanaf zijn 14e en heeft in allerlei bands gespeeld en in jamsessies ervaring opgedaan.

Autisme en parkinson
Drummen is ook goed voor mensen met autisme of Parkinson. De muziek en het ritme hebben een positieve invloed op lichaam en geest. DrummingPieter heeft ervaring met de begeleiding van mensen met autisme en Parkinson.

Drumlocaties
DrummingPieter is vele jaren geleden begonnen met het geven van drumlessen bij zijn leerlingen thuis. In de coronatijd heeft hij online drumcursussen gegeven en nu is er een mooie plek in Heemstede bijgekomen.

Praktisch
DrummingPieter geeft op Plein1 les op een elektronisch drumstel en het is dus handig als je er zelf ook een hebt om thuis te oefenen. Maar je kunt ook op kleinere elektronische oplossingen beginnen. DrummingPieter werkt met eenvoudige en goed te begrijpen noten-notaties en verschillende boeken.

Op de website vind je meer informatie over DrummingPieter. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op Plein1.

 

Drumming Pieter

Drumming Pieter motiveert je, leert je de techniek en… drummen op je favoriete muziek! Gewoon bij jou thuis op jouw drumstel, of op Plein1. Persoonlijke en flexibele lessen.

Plein1, Julianaplein 1, Heemstede

Komende activiteiten van Drumming Pieter