De Hartekamp Groep

Het verhaal van de Hartekamp Groep
Iedereen wil genieten, ontspannen en ontwikkelen. Op z’n eigen wijze en binnen z’n eigen mogelijkheden. Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag is dat niet altijd eenvoudig. Maar het is wel degelijk mogelijk. Met de juiste begeleiding en op de juiste plek kunnen ook zij zich prettig, nuttig, gewaardeerd en thuis voelen. Iedereen wil ertoe doen. Het is onze missie om cliënten met een verstandelijke beperking mee te laten doen. Verbinding en een inclusieve samenleving staan hierbij centraal.

Elke dag zo goed mogelijk.
We zijn er voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking van alle leeftijden. Om hen te ondersteunen in elke levensfase en in elke leefsituatie. Ruimte om te proberen in een veilige omgeving is daarbij van groot belang. Zo kunnen cliënten leren, werken en wonen zoals zij dat zelf voor ogen hebben. Ons werk is veelzijdig. Met vele diensten, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra en naschoolse opvang, tot vrijetijds- en dagbesteding. Van woon- en werkvormen tot specialistische zorgvormen.

De Hartekamp Groep

Wat voor de Hartekamp Groep telt: een glimlach op het gezicht van een cliënt. Daar zetten ervaren professionals, medewerkers en vrijwilligers zich iedere dag voor in. Vandaag, morgen en elke dag daarna.

Herenweg 5 | 2105 MB | Heemstede

Komende activiteiten van De Hartekamp Groep