Coaching Via Kleur

Vera de Backker is Illustrator, beeldend kunstenaar en coach via kleur. Vanaf haar afstuderen in 1987 aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht is Vera gaan illustreren en maakt ze schilderijen. Ze werkt met heldere intense kleuren, maakt haar illustraties met gouache-verf en schilderijen met acrylverf.

Na de opleiding tot Creatief Kleur­docent werd het werken met kleuren – en de betekenis daarvan – steeds belang­rijker voor haar. Vera ontwikkelde zich tot een ware kleuren­­specialist. Haar werk draait nu om kleur en betekenis.

Van daaruit geeft Vera Coaching via Kleur. Daarbij maakt ze graag gebruik van inspiratie­kaarten. Samen met Fleur Kalbfleisch heeft ze nu haar eigen kaarten­deck gemaakt: ‘De Kracht van Kleur’.

Met de inspiratiekaarten geeft Vera nu ook cursus: ‘De Kracht van Kleur’

Coaching Via Kleur

Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Via de kleur zet je een proces in jezelf in werking, ik coach je door het proces waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

Atelier: Blekersvaartweg 19a-20 | 2101 CB | Heemstede

Komende activiteiten van Coaching Via Kleur