Boekhandel Blokker

Boekhandel Blokker is een levendige plek waar plezier in lezen voorop staat en een begrip In Heemstede en omgeving!

Arno Koek werkt vanaf 1985 in het boekenvak en is sinds 2006 eigenaar van Boekhandel Blokker in Heemstede. Later werd hij uitverkozen tot Beste boekverkoper 2008. In 2016 was hij twee jaar onderdeel van het DWDD Boekenpanel. Hij is een veellezer; enerzijds mooie literatuur en anderzijds af en toe luchtige ontspanning of een spannende thriller. ‘Het grote probleem is dat een mensenleven te kort is om alles te kunnen lezen, dus is het een gevecht om keuzes te maken!’ Daarnaast is hij een levensgenieter!

Boekhandel Blokker organiseert veel lezingen en zijn er tal van auteurs die de boekhandel bezoeken. Tevens heeft de boekhandel een sterke band met de scholen in Heemstede e.o. en werken zij samen met o.a. Podiumkunsten Heemstede, de boekhandels in de regio en met andere organisaties.

Boekhandel Blokker

Bijna wekelijks ontvangen we bekende en minder bekende schrijvers voor signeersessies en organiseren we lezingen.  Boeken bestellen kan via onze website www.boekhandelblokker.nl Voor vragen of boekentips: gebruik de telefoon, email of WhatsApp 06 18336320. We bezorgen ook aan huis!

Binnenweg 138 - 2101JP - Heemstede

Komende activiteiten van Boekhandel Blokker