Binnenste buiten

Binnenste buiten heeft sinds 1juni 2019 de deuren geopend in het leukste ontmoetingscentrum van Heemstede, Plein1.

Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 30 Ć” 40 gasten, en buiten op het gezellige en zonnige terras kunnen er 30 gasten terecht. Leuk om te weten dat het terras aan een speeltuin ligt, dus ouders met kleine kinderen weten het plekje altijd wel te vinden. Verder is het restaurant voor iedereen toegankelijk, voor de student, de zakenman, de vriendinnen die even willen bijkletsen en de kleine kinderen die graag willen komen spelen in het speelhuisje.

Voor de dagbesteding van Kennemerhart verzorgt Binnenste buiten elke dag de koffie, thee en de lunch, met iedere dag verse huisgemaakte soep, salade en broodjes.

Voor een lekkere kop koffie zit je bij Binnenste buiten ook zeker goed! Heerlijke koffiebonen van Noble Tree uit Zandvoort. Een melange van bonen uit de landen Braziliƫ, Guatemala en Colombia, met de smaak van noten en chocolade. De theezakjes komen bij Simon Levelt vandaan, maar ook voor muntthee en gemberthee, lekker met citroen of sinaasappel kan je bij ons terecht

 

Als er zalen verhuurd worden binnen Plein verzorgt Binnenste buiten uiteraard de catering.

Binnenste buiten werkt met een klein gezellig team, waaronder ook een leerling en een vrijwilligster. Met veel plezier en aandacht maken ze elke dag weer verse producten zoals taartjes en broodjes en niet te vergeten…. de heerlijke soep!

Binnenste buiten ligt centraal in Heemstede en is goed bereikbaar met de auto, fiets en bus. Connexxion bus 340 stopt voor de deur. We zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.00uur tot 17.30uur. De kleine keuken is open van 10.00 tot 16.00uur.

Binnenste buiten

Catering nodig? Als er een zaal wordt verhuurd binnen Plein1 verzorgt Binnenste buiten met creativiteit en plezier een heerlijke lunch of wat er dan ook gewenst is!

Julianaplein 1 2101ZC Heemstede

Komende activiteiten van Binnenste buiten