Op zoek naar een nieuwe eindejaarstraditie

Gepubliceerd op:14-05-2023

De gemeente is op zoek naar een nieuwe eindejaarstraditie. Dat doen we graag samen met onze inwoners. Alle Heemsteedse inwoners, jong en oud, kunnen hun idee vanaf 10 mei tot en met 3 juni 2023 insturen. In het najaar maken we een keuze van de beste inzendingen.

Wethouder Arianne de Wit: “De kerstboomverbranding en het vuurwerk kunnen niet meer. We willen toch graag het jaar samen feestelijk afsluiten. Een nieuwe traditie waarbij we verbinding leggen met andere inwoners. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe ideeën, en vragen we jouw hulp Heb je een goed idee? Deel die dan met ons. Wie weet wordt jouw idee onze nieuwe traditie.”

Startsein inzenden ideeën
Deze week gingen burgemeester Astrid Nienhuis en Wethouder Arianne de Wit met een schaal oliebollen langs bij KC De Molenwerf en Plein1. Hiermee hebben ze symbolisch het startsein gegeven voor het inzenden van ideeën.

Insturen ideeën en proces
Een idee insturen gaat via de website tradities.heemstede.nl. Alle ideeën plaatsen we op de website. Na een haalbaarheidscheck volgt de stemronde. De beste ideeën gaan door naar de pitchavond. Daar worden de ideeën gepresenteerd aan de gemeenteraad. In het najaar kiest de raad het winnende idee.

Meer informatie en insturen van een idee via tradities.heemstede.nl