Voor wie is BeleefHeemstede?

Beleef Heemstede is er voor iedereen in Heemstede. Voor jong en oud, voor de sportieveling en de cultuursnuiver en voor iedereen die houdt van gezelligheid, dingen ontdekken en mensen ontmoeten. Op Beleef Heemstede vind je voor ieder wat wils. BeleefHeemstede is er dan ook voor en door Heemsteders. Door de organisaties die de uitjes en workshops voor je regelen en de vrijwilligers die helpen bij Beleef Heemstede. Zo zorgen we samen dat we iets bijzonders maken en dat we veel Heemstedenaren mooie belevingen bezorgen. Voor alle meedoeners… bedankt!

Doe jij mee als organisatie of vrijwilliger?

Als organisatie:
Heb jij een groepje, sportvereniging of uniek concept en organiseren jullie regelmatig leuke activiteiten dan komen we graag met je in contact! Door alle leuke uitjes en workshops te bundelen kunnen we een prachtige agenda maken wat er allemaal wel niet te doen is in Heemstede. En dat is veel meer dan je nu doorhebt. Wil je meer horen over het concept BeleefHeemstede of wil je gewoon meedoen? Stuur ons dan een berichtje!

Als vrijwilliger:
Het leuke is dat iedereen talent heeft. Niet iedereen heeft evenveel ervaring maar met tijd en energie kan je alles leren! Dat is ook wat wij van jou vragen voor BeleefHeemstede. We werken graag met teams van jong en oud, beginners en professionals. Iedereen kan een rol spelen dat past binnen de agenda en ambities. De beginner kan leren van de ervaren rot. En de één heeft nou eenmaal meer tijd dan de ander. Maar samen en als team klaren we de klus. Hierbij krijg je de ruimte om met je team mooie dingen te creëren. Met BeleefHeemstede zullen we zoveel mogelijk helpen waar jij en je team behoefte aan hebben.

Bekijk hier:

Alle organisaties
Content Team
Video Team
Podcast Team
Social Media Team

 

Wil jij ook meedoen of gewoon eens koffie drinken?.

Stuur een berichtje

Ik heb een leuk idee en wil iets organiseren!

Je hebt al langere tijd het idee om iets te doen bij jou in de straat. Bijvoorbeeld meedoen aan burendag of een leuke buurtbarbecue organiseren. Of het bruist bij de vereniging waar je op zit al een tijdje van de goede ideeën om extra geld op te halen door een rommelmarkt te organiseren.
Dat soort ideeën wil je graag laten zien en delen. Denk dan ook aan Beleef Heemstede! We helpen je om een podium te creëren door je activiteit te plaatsen voor heel Heemstede zodat je meer aandacht krijgt voor jouw idee. Ook helpen we je graag dit idee meer vaart te geven door samen met je te kijken naar de mogelijkheden die er nog meer zijn voor jouw initiatief in Heemstede!
Check ook de agenda voor activiteiten van Beleef Heemstede zelf. We zijn namelijk ook live te spreken voor digitale en andere vragen op Plein1. We helpen je graag verder!

Maak je eigen livestream!.

Eén van de speerpunten van BeleefHeemstede is het maken van livestreams. Zo brengen we de Heemsteder live bij iedereen thuis. Dus lijkt het je cool om live uit te zenden op BeleefHeemstede laat het ons dan weten! We hebben een video team voor je klaar staan als je ondersteuning nodig hebt. Ze denken ook graag mee met het verzinnen en maken van gave content. Wil je zelf helpen bij het maken van livestreams? Stuur dan een berichtje. Het is leuk voor elke techneut en presentatrice in de dop.

Help jij mee met het maken van de Podcast?

Bij BeleefHeemstede zijn we altijd op zoek naar verhalen om te verbinden. Heb jij een goed verhaal en zou je dat graag eens vertellen, of ben je goed in interviewen of wil je dat graag leren? Denk dan eens aan het maken van een Podcast! We zoeken naar verhalen door en over mensen in Heemstede die we graag willen laten horen op de site. We helpen je graag met de techniek om te zorgen dat het een succes wordt. Het enige wat je nodig hebt is een goed idee. Of het nou de geschiedenis is van de Oude Kerk, of waarom jij denkt waarom er een nachtclub moet komen aan de Dreef. Het gaat om het vertellen van levendige en kleurige verhalen voor en door mensen uit Heemstede. PS het mag natuurlijk ook over mensen gaan, maar we blijven wel een beetje lief voor elkaar. Heb je een idee of ken je iemand die wel wat te vertellen heeft? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar info@beleefheemstede.nl