Kunstbeurs Heemstede datum bekend!

Gepubliceerd op:28-02-2023

Kunstbeurs Heemstede dit jaar met nieuwe datum: 22, 23 en 24 september

Belangrijke kunstbeurs voor de regio
Al meer dan 10 jaar is de Kunstbeurs Heemstede een vaste waarde in onze regio voor zowel kunstenaars als kunstliefhebbers. Normaal wordt de beurs in Maart gehouden. Door omstandigheden (het was moeilijk plannen vorig jaar) wordt dat nu ietsje later: 22, 23 en 24 september.
Een prima datum, want de meeste liefhebbers zijn dan terug van vakantie en het is ruim voor de vele andere kunstactiviteiten in het najaar

Vertrouwde locatie
De locatie is ook dit jaar Groenendaal Sportplaza aan de Sportparklaan. Een voor iedereen makkelijk te bereiken plek. Zowel voor de fiets, als met de auto is er ruim voldoende (gratis!) ruimte.

Hoog niveau deelnemers
Op de beurs is ruimte voor meer dan 60 kunstenaars. Er zijn al meer dan 100 inschrijvingen en een ballotagecommissie bepaalt wie er daadwerkelijk worden uitgenodigd. De beurs streeft naar een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige kunst uit verschillende disciplines.
Dus zowel schilders, beeldhouwers en designers worden gepresenteerd.
Tot 1 april kunnen kunstenaars zich nog aanmelden bij info@kunstbeursheemstede.nl

Kunstbeurs krijgt prijs
Dat de Kunstbeurs Heemstede breed wordt gewaardeerd blijkt wel uit de Minerva prijs die de beurs onlangs kreeg van de Heemsteedse kunstkring.