heemstede Live.

Voor de leukste livestreams en podcasts in Heemstede

Uit de oude doos:

Filter activiteiten
  • Alle categorieën
  • Cursus & workshop
  • Gezelschap & Ontmoeting
  • Eten & drinken

Heemstede komt naar je toe met Heemstede Live

Heemstede Live hoor ik je denken… wat gaat dat worden? Als ik het in één woord mag zeggen dan wordt het bijzonder! Vanaf 2022 komen namelijk alle organisaties in Heemstede naar jou toe! Gewoon op je tablet of telefoon door middel van een livestream of een podcast. Hoe leuk is dat! Zo kan je elke week een kijkje nemen bij de leukste organisaties en activiteiten in de buurt.

Wat kan je dan verwachten? In het kort wordt het mogelijk voor inwoners en organisaties om een paar keer per jaar livestreams te organiseren. Van prachtige concerten in de oude kerk tot inspirerende lezingen. Misschien wel yoga-klasjes of gezellige kook-workshops. You name it! Of beter gezegd.. you choose it! Want iedereen die iets wil livestreamen die kan dat! Een mailtje is genoeg.

Via BeleefHeemstede is het straks mogelijk om de spulletjes te lenen zodat jij zelf een livestream kan beginnen. En voor de grotere evenementen komen er zelfs professionele streams.

Wil je ook livestreamen?
Dat kan! We zijn nog volop bezig om dit concept te ontwikkelen en mogelijk te maken en we kunnen alle hulp goed gebruiken. Heb jij ervaring met live-streams, leuke ideeën om te streamen of wil je op een andere manier graag meedoen? We horen het graag! Stuur dan een mailtje naar info@beleefheemstede.nl.