Glorieuze paasactie met spierballen van FM HealthClub voor de Voedselbank

Gepubliceerd op:03-04-2024

Dat je bij sportschool FM HealthClub aan de Kerklaan 113c in Heemstede je spieren goed kunt trainen, is in Heemstede en omgeving welbekend. Maar dat er ook spierballen in de vorm van een grootscheepse liefdadigheidsactie voor Pasen ten goede van de Voedselbank door de sportschool werden getoond, is niet alleen heel sportief maar vooral bijzonder lief.

Onder de bezielende aanvoering van FM HealthClub-eigenaar Wouter Brans, werd deze glorieuze actie opgezet. “We hebben weer een geweldige paascampagne gehad voor de Voedselbank”, vertelt Wouter Brans trots. “Leden konden een paasei kopen of meenemen voor de Voedselbank. Zelf maken deze leden dan kans op een enorm ei als dank.”

“Nou, de actie was een topsucces. De tafels in de sportschool waren binnen afzienbare tijd volgeladen. Trots ben ik op onze toppers van leden. Het is een geweldige stapel geworden en de Voedselbank is alle gedoneerde paaseieren afgelopen vrijdag 22 maart komen halen. Zij waren natuurlijk superblij met deze donatie, maar belangrijker is dat wij als sportschool iets hebben kunnen betekenen voor mensen die het minder breed hebben in onze samenleving en afhankelijk zijn van de Voedselbank. Zo kunnen zij toch een geweldig Pasen beleven. Dat voelt zo goed”, aldus Wouter Brans.

Foto: Volgeladen tafels voor de Voedselbank bij FM HealthClub. Foto aangeleverd.

Tekst: Bart Jonker

Klik hier voor het artikel uit de Heemsteder