Gezellige Lions Heuvelloop over het kopje van Bloemendaal

Gepubliceerd op:10-04-2023

Hardlopen voor jezelf en voor het goede doel! Op 2e Paasdag, dat is 10 april, wordt de 36ste editie van de Lions Heuvelloop gehouden, een voor velen bekende loop weer helemaal over het Kopje. Dus 5, 10 of 15 km betekent 1, 2 of 3 keer een stevige klim. Er is ook een Family-run van 2 km voor kinderen, hun ouders of zelfs grootouders.

Start Family-run: 10.00 uur. Start 5-10-15 km: 10.30 uur. De start/finish is op de Hoge Duin en Daalseweg nabij de Lonbar Petrilaan te Overveen. Omkleed- en parkeergelegenheid is bij de Tetterodehal te Overveen.

De opbrengst van de loop komt volledig ten goede aan goede doelen. Speciale aandacht geven we dit jaar aan het Rode Kruis Kennemerland. Dat is niet het ‘Rode Kruis ver weg’ maar het ‘Rode Kruis dichtbij’! Zij helpen in onze regio Kennemerland de nieuwe statushouders zich een weg te vinden in ons land. En betekenen daarmee heel veel voor die mensen en voor ons. De twee andere goede doelen zijn het Inloophuis Kennemerland, waar mensen terecht kunnen als ze te maken krijgen met kanker, én de Vrijwillige Reddingsbrigade Bloemendaal die zo belangrijk is voor onze veiligheid aan het strand.

Inschrijven kan tot zaterdag 8 april 24.00 uur op https://inschrijven.nl/form/2023041003117-nl . Het startnummer ligt dan klaar in de Tetterode hal. Op de dag zelf (10 april) kan men zich nog inschrijven in de Tetterode-hal tot een half uur voor aanvang van de starttijd. De inschrijfprijzen zijn dan wel € 2,- hoger. Er is een PIN-apparaat aanwezig. Meer informatie over de loop kan u vinden op https://www.lionsheuvelloop.nl/.

Organisatoren zijn de Lionsclub Zuid-Kennemerland en de atletiekvereniging Haarlem.

Foto: aangeleverd door Lionsclub Zuid-Kennemerland.

Lees hier het originele bericht uit de Heemsteedse Courant