02/11

Workshop GA 4 - W/Meet alles van je website

wo. 02 Nov
14:00 tot 17:00
Julianaplein 1, Heemstede

Ben je nieuwsgierig hoeveel mensen je website bekijken? En wil je ook nog weten hoe ze op je website komen en waar ze op klikken? Dan is deze workshop echt iets voor jou! In 4 lessen ga jij van het installeren van Google Analytics 4(!) naar het maken van je eigen dashboard. Zo weet jij straks precies hoe je website werkt en hoe succesvol je online marketingmix is.

ps. in de zomer van 2023 stopt de oude Google Analytics (UA). In deze workshop gaan we bezig met de nieuwe Google Analytics (4). Dus wil jij al over naar de nieuwe Google Analytics dan is deze workshop ook een aanrader.

Les 1 – 19/10: Installeren van Google Analytics 4 & Google Tagmanager
Les 2 – 02/11: Hoe meet je een knop op je website
Les 3 – 30/11: Hoe maak ik een dashboard met de belangrijkste cijfers
Les 4 – 07/12: Wat kan je leren van je eigen data

Wanneer: van 19 oktober tot 7 december
Aantal plekken: er is plek voor 12 cursisten
Voor wie: de workshops zijn vrij technisch. Enige affiniteit met websites e.d. is sterk aan te raden
Kosten: €150,- voor de gehele workshop
Early-birds: Meld jij je aan voor zondag 18 september om 22:00 dan kost de gehele workshop slechts €125,-

Over Jan-Wigbold Sluiter

Al ruim 3 jaar is Jan-Wigbold registered digital- en webanalist (RDWA) en adviseert die een verscheidenheid aan opdrachtgevers over het maken en verbeteren van websites. Dit combineert hij met zijn opleiding als bedrijfskundige en een flinke dosis visie waardoor je cijfers krijgt waar je als organisatie op kan bouwen. Want een cijfer is niet een leuk getalletje maar geeft je essentiële inzichten over je online marketingmix en de prestaties van je website. En deze inzichten helpen je organisatie verder.