22/03

Workshop Creatief Schrijven

wo. 22 Mar
19:00 tot 21:00
Julianaplein 1, Heemstede

Wil jij regelmatig een blog, nieuwsbrief of andere verhalen schrijven maar vind je dit altijd een uitdaging? Dan is deze workshop Creatief Schrijven echt iets voor jou. In 3 interactieve workshops ga jij aan de slag om de ins- and outs van schrijven te leren van Tamara Wouda. Je gaat aan de slag met het denken in doelgroepen, het ontwikkelen van persona’s, hoe krijg je de juiste flow in je verhaal en hoe vertel je nou doelgericht wat je wil vertellen.

Deze workshop is echt voor de doeners. Het wordt lekker interactief en je gaat tijdens de les al aan de slag. Zo krijg je huiswerk mee en ook krijg je persoonlijke feedback op de teksten die jij schrijft. Dus vooral niet achterover leunen en luisteren, maar met elkaar aan de slag. Zo heb jij straks het vertrouwen dat je een leuke en doelgerichte tekst kan schrijven voor BeleefHeemstede maar ook zeker voor je eigen website.

Wanneer: woensdag 8 maart; 22 maart en 5 april
Aantal plekken: er is plek voor 12 cursisten
Voor wie: in 1e instantie vullen we de plekken op met partners van BeleefHeemstede
Kosten: €200,- voor de gehele workshop

Over Tamara Wouda

Tamara heeft al bijna 15 jaar ervaring met het schrijven van content voor uiteenlopende bedrijven. En dat doet ze met groot succes. In haar carriere heeft ze gewerkt voor o.a. Funda, DPG Media, de ANWB, Gemeente Amsterdam en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De kans is dus groot dat jij al teksten van haar gelezen hebt. Meer recent heeft ze ook een opleiding tot lerares Nederlands gevolgd en helpt ze expats de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Een echte content-duizendpoot dus!

Dit alles combineert ze met een hoop energie, een flinke dosis creativiteit en gedrevenheid. Ze is dan ook pas tevreden als jij zelf waanzinnige teksten schrijft. Al zeg ik het zelf.. voor een leuke en leerzame workshop schrijven zijn er geen betere.