21/06

Wie jarig is, trakteert

wo. 21 Jun
00:00
Hartekamp Groep
Herenweg 5, Heemstede

De Hartekamp Groep bestaat in 2023, 70 jaar. En wie jarig is, trakteert!

Ben jij 21 juni a.s. jarig? Dan kun je een smakelijke proeverij-verrassing komen ophalen bij onze bakkerij in Bennebroek of bij taartenmakerij De Springvorm in Heemskerk. Onze bakkers gaan namelijk hard aan de slag om voor 70 feestvarkens uit de omgeving Bennebroek, Heemstede en Haarlem en nog eens 70 mensen die jarig zijn op 21 juni a.s. uit de omgeving Heemskerk heerlijke taarten te bakken.

En het leuke is dat jarigen met het proeverijtje ook zelf weer kunnen trakteren. Er zitten namelijk zes stukjes taart in. En omdat het de langste dag van het jaar is, kunnen mensen er extra lang van genieten met vrienden, buren en familie. Of je eet het allemaal lekker zelf op.

Onze bakkers staan te popelen om aan de slag te gaan! Zo weten we zeker dat alle stukjes taart op tijd klaar zijn. Meld je daarom snel aan.

Vind je het leuk om een traktatie te ontvangen? Geef je dan snel op via deze link.

Aanmelden kan tot 13 juni  2023. Maar wees er snel bij, we hebben 140 verrassingsdoosjes en op is op. De gelukkigen die een proeverij kunnen ophalen, krijgen uiterlijk dinsdag 13 juni 2023 persoonlijk bericht. Hieper-de-piep hoera.

Let op: aan deze traktatie zijn een aantal actie voorwaarden verbonden. Die kun je hier lezen.