14/09

Voorstelling Zomerzotheid door De Speelgasten

wo. 14 Sep
14:30 tot 15:30
WIJ de Luifel
Herenweg 96, Heemstede

De Speelgasten is een groep professionele acteurs die huiskamervoorstellingen speelt op locatie in huiskamers of kleine theaters. Ze gebruiken Nederlandstalige muziek en poëzie om een eigen theatersetting te creëren.

De Speelgasten is een project van de Stichting Bedtime Stories, zij spelen de voorstelling Zomerzotheid met ingrediënten: lekker warm, strandweer, zon op je bol, flirt en ontspannen. Zij komen binnen in een nostalgisch kostuum met een eigen theaterkoffer.

Het optreden begint en eindigt altijd met persoonlijk contact met het publiek, waarbij de speler kort kennismaakt en contact maakt (coronaproof).
Tijdens het optreden wordt het langetermijngeheugen geactiveerd door veelal herkenbare liedjes en poëzie van vroeger. Ook mag er flink gelachen worden. Het publiek wordt op deze manier geactiveerd en betrokken bij het optreden. Elk optreden is uniek en bevat liedjes en poëzie van o.a. Simon Carmiggelt, Annie M.G. Smidt, Toon Hermans en Remco Campert. De poëzie en liedjes zijn toegankelijk en van hoge kwaliteit.

De kosten voor deze voorstelling zijn: € 5,-.
De voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Gouden Dagen/Sint Jacob.