10/06

Voordracht Mark Tuitert over 'Flow'

za. 10 Jun
11:00 tot 12:00
Boekhandel Blokker
Binnenweg 138, Heemstede

Zaterdagochtend komt Mark Tuitert voor een uniek optreden naar Heemstede. Hij gaat het hebben over zijn nieuwe boek ‘Flow’, de opvolger van het zeer succesvolle ‘Drive’.

Mark Tuitert is voormalig olympisch kampioen schaatsen en heeft in 2017 First Energy Gum opgericht, waarmee hij onder meer topsportend Nederland voorziet van energie en waar hij verantwoordelijk is voor de online marketing. Via FitChannel motiveert Mark mensen om te trainen en gezond te leven en adviseert hij bedrijven op het gebied van vitaliteit.

Over het boek: Eén ding is zeker, zeggen de stoïcijnse filosofen: een rimpelloos leven bestaat niet. Je weet dat je vroeg of laat te maken krijgt met tegenslag. En dan gaat het erom dat je als een surfer op de golven meebeweegt. Want hoe hoger de golven, hoe mooier de ervaring.

Mark Tuitert is olympisch kampioen, succesvol ondernemer en bestsellerauteur van DRIVE. In FLOW laat hij zien hoe je met de stoïcijnse mindset de uitdagingen van het leven aangaat. Zo blijf je trouw aan jezelf, houd je oog voor anderen, en kun je onder alle omstandigheden soepel koers houden.

De tien praktische lessen in FLOW helpen je om:

  • De beste versie van jezelf te zijn, ook in slechte tijden
  • Keuzes te maken en met vertrouwen het leven aan te gaan
  • Je persoonlijke levensfilosofie vorm te geven

Zo train je de stoïcijnse mindset voor een rijkelijk stromend leven.

Toegang gratis (reserveren gewenst)

Reserveren via info@boekhandelblokker.nl/of 023-5282472/ app 06 18336320