21/09

Trefpunt Dementie Heemstede

wo. 21 Sep
19:30
WIJ locatie Plein1
Julianaplein 1, Heemstede

De Trefpuntbijeenkomsten zijn er voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Op deze avonden kunnen, na een informatief gedeelte, de gasten met elkaar praten over dingen die ze meemaken, vragen stellen, ideeën uitwisselen. Verder is er een informatietafel met diverse folders, boeken en ander voorlichtingsmateriaal.
De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Het onderwerp van het Trefpunt Dementie op 21 september is:
Wat te doen als je je zorgen maakt om een ander?
De avond start om 19.30 uur, er is inloop met koffie vanaf 19.15 uur.

Als vrijwilliger, buur, familielid, vriend, tijdens je werk, heb je soms het gevoel dat het niet goed gaat met iemand. Deze bijeenkomst helpt je om signalen van kwetsbare mensen in je omgeving beter op te pikken en je krijgt handvatten mee wat je kan doen als je deze signalen herkent.

Trefpunt Dementie Heemstede is een samenwerking van diverse Zorg- en Welzijnsorganisaties in Heemstede en Alzheimer Nederland, afdeling Zuid-Kennemerland www.alheimernederland.nl
U bent van harte welkom met uw partner, maar komt u liever alleen en kunt u uw partner niet alleen thuislaten dan kunt u contact opnemen met Tandem, tel 023 – 891 06 10.

Meer info en aanmelden kan via het kantoor van WIJ Heemstede, locatie PLein1, Julianaplein1, 2101 ZC Heemstede (1e etage). Tel: 023 – 528 85 10, contactpersoon Katinka Verdonk.