15/05

Trefpunt dementie

wo. 15 mei
17:00 tot 19:00
Wij in Plein 1
Plein 1, Heemstede

Trefpunt Dementie, locatie Plein1: Hoe hou je de lol er in en waar haal je de inspiratie vandaan? 
Woensdag 15 mei van 17.00 to 19.00
We willen dit seizoen afsluiten met een wat luchtiger onderwerp.
Over activiteiten, sociale contacten, lotgenotencontacten, bewegen, muziek, hoe humor helpend kan zijn. Een paar mensen zullen ons vertellen hoe zij dat doen. Bijvoorbeeld Herman van de Cultuurclub van Kennemerhart en Ruud en Hanny Veenstra die samen nog altijd muziek maken. Zij zullen bovendien voor ons optreden. Hanny heeft de diagnose maar zingt onder begeleiding van Ruud prachtige jazz: mooie muziek, meezingende gasten en een lichtpuntje voor henzelf. Ze vinden het erg leuk om te doen en treden het liefst op voor lotgenoten.
Daarna bespreken we in kleine groepjes onze eigen ervaringen en delen hoe we dat zelf doen.
Het Trefpunt Dementie is in Plein1. Gastvrouw deze avond zijn Katinka Verdonk (WIJ Heemstede) en Willeke Meijer (Saar aan Huis en Alzheimer Nederland)
Vanaf 17.00 uur bent u welkom.
We starten met de soep en broodjes om 17.15 uur. Om 19.00 uur sluiten we het programma af met de mogelijkheid tot napraten.

Aanmelden, noodzakelijk i.v.m. de soep en broodjes: WIJ Heemstede op Plein 1, tel. 023 – 528 85 10.
U kunt natuurlijk ook langskomen bij het kantoor van WIJ Heemstede op Plein1, Julianaplein 1, 2101 ZC Heemstede (op de 1e verdieping).
Wilt u graag komen maar kunt u uw partner niet alleen thuislaten dan kunt u contact opnemen met Tandem tel 023 – 891 06 10. De Trefpunt bijeenkomsten zijn er voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn welkom.