22/05

Theeconcert: Piet Hulsbos & friends

zo. 22 mei
15:00 tot 16:00
Oude Kerk
Wilhelminaplein 1, Heemstede

De ‘Stichting Vrienden van De Oude Kerk’ heeft elke derde zondag een bijzonder Theeconcert in de Oude Kerk!

Het begint om 15.00 uur en duurt circa één uur. Daarna is er een gezellige nazit in de localiteiten van de Pauwehof, met thee, koffie en taart. De Theeconcerten zijn gratis toegankelijk, wel verwachten we een bijdrage bij de uitgang met als richtbedrag 5-10 euro, om de onkosten te dekken.

Theeconcerten worden georganiseerd in de Oude Kerk, door de Muziekcommissie samen met een grote groep vrijwilligers voor de catering.

Piet Hulsbos & friends

Zondag 22 mei is een speciaal Theeconcert in ons jubileumjaar 2022. Speciale gastmusicus is Piet Hulsbos, die ook aan het begin van de Theeconcerten heeft gestaan, 25 jaar geleden.

Het is een jubileumconcert wat tweemaal was uitgesteld vanwege de bekende omstandigheden! Maar het ziet er nu toch echt uit dat vier musici een afwisselend en boeiend programma zullen laten horen:

Nienke Oostenrijk – sopraan; Brigit de Klerk – blokfluit;
Marijke van Kooten – viool; Piet Hulsbos orgel.

Zij zullen in ruim een uur tijd solistisch, in duo’s, trio’s en ten slotte in één kwartet werken uitvoeren van o.a. Telemann, Bach, Handel en Corelli.

 

Na afloop is er een feestelijk samenzijn in de Pauwehof, uiteraard in het bijzijn van de vier muzikanten.
De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie en zoekt een zitplaats. Later aan tafel wordt er afgerekend. Van harte aanbevolen!