19/11

Theeconcert Oude Kerk - Trio U Pichlu

zo. 19 Nov
15:00 tot 16:00
Oude Kerk Heemstede
Wilhelminaplein 1, Heemstede

Het volgende Theeconcert in dit seizoen wordt verzorgd door het Trio U Pichlu, bestaande uit Petra Wals-klarinet, Clarien Zetsma-cello en Pieter Kuipers, piano.
De leden van het Trio hebben elkaar in 2009 ontmoet in het liefelijke stadje Bechyne in Tsjechië. Na een plezierige avond met de muziek van het beroemde klarinettrio van Brahms werd de vriendschap beklonken in de plaatselijke kroeg U Pichlu, genoemd naar de ten onrechte vergeten componist Václav Pichl.

Programma
Op het concert op zondag 19 november worden 3 klarinettrio’s gespeeld: het Fantasy Trio van Muczynski, het ‘Gassenhauer’ Trio van Beethoven en het Clarinet Trio van Nino Rota.

Het is ons streven dat de toegang tot deze concerten laagdrempelig blijft en vragen u, gezien de gestegen energieprijzen, daarvoor een vrijwillige bijdrage van 5 à 10 euro. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst naar het Restauratiefonds Oude Kerk.

Na het concert is er weer een gezellige nazit. De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie en zoekt een zitplaats. Later aan tafel wordt er afgerekend.