15/10

Theeconcert Oude Kerk - Koor Scálala

zo. 15 Oct
15:00 tot 16:00
Oude Kerk Heemstede
Wilhelminaplein 1, Heemstede

Het volgende Theeconcert in dit seizoen wordt verzorgd door het Koor Scálala, bestaande uit 20 zangers uit Heemstede o.l.v. dirigent en pianist Willem Jan Cevaal.
Na de coronaperiode met veel beperkende maatregelen, zijn deze enthousiaste Heemsteedse zangers weer begonnen met elkaar te zingen. Ze hebben een zeer divers repertoire: klassiek, jazz en pop. Het hele scala is te beluisteren in dit concert.

Programma
Bij het concert op zondag 15 oktober heeft als titel ‘Vier seizoenen in een uur’. Hierin zullen de Autumn Leaves en de Rainy Days niet ontbreken. Uitkijkend naar de winter zal ‘Winterzeit’ van Schumann op de piano worden uitgevoerd.

Het is ons streven dat de toegang tot deze concerten laagdrempelig blijft en vragen u, gezien de gestegen energieprijzen, daarvoor een vrijwillige bijdrage van 5 à 10 euro. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst naar het Restauratiefonds Oude Kerk.

Na het concert is er weer een gezellige nazit. De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie en zoekt een zitplaats. Later aan tafel wordt er afgerekend.