20/10

Theeconcert - Gauguin Ensemble

zo. 20 Oct
15:00 tot 17:00
Oude Kerk
Wilhelminaplein 1, Heemstede

Klarinettiste Yfynke Hoogeveen, celliste Karlien Bartels en pianiste Nata Tsvereli vormen het Gauguin Ensemble. De muzikale symbiose en persoonlijke zeggingskracht van de musici maakt het trio tot een graag gezien ensemble op de Nederlandse podia. Vanmiddag spelen ze Piano trio’s van Fauré, Bruch en Brahms.

Voor het Gauguin Ensemble gaat het maken van muziek over het creëren van contrasten, diepte, spanning en kleur, over passie en temperament. De kunstschilder Paul Gauguin, flamboyant en intrigerend vanwege zijn aangrijpende kleurpalet en impliciete mystiek, inspireerde de oprichters bij de naamgeving van het Gauguin Ensemble.

Het is ons streven dat de toegang tot deze concerten laagdrempelig blijft en vragen u, gezien de gestegen energieprijzen, daarvoor een vrijwillige bijdrage van 10 à 15 euro. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst naar het Restauratiefonds Oude Kerk.

Na het concert is er weer een gezellige nazit. De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie. Er wordt in de hal afgerekend. Daarna kunt u een plaats zoeken in de zaal.

Het vervoer naar de kerk kunnen wij voor u regelen als u met een van de onderstaande nummers belt.
Annelies Speelman tel: 023 – 529 05 21
Arie Piet Hoogerbrugge tel: 023 – 547 05 07