15/09

Theeconcert - Black Swan Quintet

zo. 15 Sep
15:00 tot 17:00
Oude Kerk
Wilhelminaplein 1, Heemstede

We verwelkomen u graag bij het concert van het Black Swan Quintet. Het in 2016 opgerichte ensemble heette eerst: Zwarte Zee Kwartet, bestaande uit Ivo Boswijk (zang en snaarinstrumenten), Marjolein Sprengers (zang en slagwerk), Jan-Jaap Spaargaren (blaasinstrumenten) en Erik Wolbers (zang en bas). Met de komst van Ruzanna Hakobyan (qanun) werd het een quintet, nu onder de naam Black Swan Quintet.

Ze nemen U mee op een muzikale reis met Wereldmuziek. Melancholieke klanken worden afgewisseld met opzwepende liedjes uit onder meer Bosnië-Herzegovina, Griekenland, Georgië en Armenië.

Het is ons streven dat de toegang tot deze concerten laagdrempelig blijft en vragen u, gezien de gestegen energieprijzen, daarvoor een vrijwillige bijdrage van 10 à 15 euro. Na aftrek van de gemaakte kosten gaat de opbrengst naar het Restauratiefonds Oude Kerk.

Na het concert is er weer een gezellige nazit. De vrijwilligers schenken koffie, thee en serveren daarbij het zelfgemaakte gebak. U haalt zelf de consumpties bij de balie. Er wordt in de hal afgerekend. Daarna kunt u een plaats zoeken in de zaal.

Het vervoer naar de kerk kunnen wij voor u regelen als u met een van de onderstaande nummers belt.
Annelies Speelman tel: 023 – 529 05 21
Arie Piet Hoogerbrugge tel: 023 – 547 05 07