08/12

Test en advies Beweeginzicht van Sportservice

do. 08 Dec
08:30 tot 12:30
WIJ de Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Test en advies Beweeginzicht 65-plus georganiseerd door Team Sportservice

Team Sportservice Heemstede en de gemeente Heemstede nodigen inwoners uit Heemstede van 65 jaar en ouder uit om meer inzicht te krijgen in het bewegen en dan met name op de algemene dagelijkse verrichtingen. Deze activiteit heet ‘Beweeginzicht’ en wordt gehouden op donderdag ochtend 8 december in de Luifel. U kunt zich hiervoor aanmelden.

Beweeginzicht richt zich op inwoners van 65 jaar en ouder die merken dat ‘gewone handelingen’ lastiger gaan. Bij het ouder worden zijn met name de algemene dagelijkse verrichtingen belangrijk in het behouden van zelfstandigheid en in het voorkomen van vallen. Door de test krijgt u direct inzicht in uw eigen vitaliteit en ontvangt u een persoonlijk beweegadvies.

De test is met name bedoeld voor de kwetsbare en/of inactieve 65-plussers en heeft als doel u op weg te helpen met bewegen, om zo de zelfstandigheid te bevorderen.
Met beweeginzicht doet u een aantal oefeningen zoals zitten/staan, voorwerpen oppakken, lopen met boodschappentassen, traplopen, reactievermogen en uithoudingsvermogen.

Team Sportservice geeft u na de uitvoering van de oefeningen een inzicht in uw beweegvaardigheden. U krijgt een helder advies hoe u dit kunt verbeteren of behouden.
De gehele test duurt ongeveer een uur.

Aanmelden
Wilt u inzicht krijgen in uw beweeggedrag?
Meld u dan aan voor Beweeginzicht via www.teamsportservice.nl/heemstede.
• Klik op ‘Aanmelden Beweeginzicht 65+’ en volg het inschrijfformulier.
• Kies een tijdblok tussen 8.30 – 12.30 uur.
• Direct na uw aanmelding, ontvangt u per e-mail een bevestiging en een vragenlijst.
Heeft u geen toegang tot internet of problemen met (in)schrijven, neem dan contact op met Lisette van Dee via 023 – 205 55 09.

De kosten voor deelname zijn € 2,50, deze betaalt u via Ideal.
Aanmelden kan tot en met 7 december.

Mocht u wel interesse hebben maar op deze dag niet kunnen, neem dan contact op met
Lisette van Dee via lvandee@teamsportservice.nl.