25/05

“TALENT on Stage”

za. 25 mei
00:00 tot 00:00
Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Dans & Balletstudio Jolein presenteert:

“TALENT on Stage”

Met groot enthousiasme verwelkomen we u bij deze bijzondere voorstelling, waarin de Vooropleiding uit Haarlem en de Talentenklassen uit Heemstede en Santpoort
schitteren op het podium. Elke groep dansers heeft met onuitputtelijke inzet en passie gewerkt aan hun optreden onder begeleiding van hun docenten.
Uitdagend – Kwaliteit – Hoog niveau – Hard werken

Deze kernwoorden vormden de inspiratie voor Jolein en haar docenten tijdens het creatieve proces van deze voorstelling. Met toewijding en doorzettingsvermogen zijn prachtige dansstukken gecreëerd. Het proces was intens, met zweet, inzet en soms een traan, maar dankzij de gezamenlijke kracht van dansers en docenten staat er nu een schitterende voorstelling.

Elke dans vertelt een uniek verhaal, met emoties variërend van vreugde tot verdriet. Elk stuk heeft zijn eigen uitdagingen, maar één ding is zeker: het toont het indrukwekkende talent dat Dans & Balletstudio Jolein herbergt.Buiten de groepsdansen kregen onze dansers de kans om ook hun eigen creaties te presenteren. Maar liefst twaalf van deze getalenteerde dansers staan met hun eigen solo, duet of trio ook op het podium tijdens deze voorstelling.
Ook onze docenten verdienen een speciale vermelding voor hun toewijding om deze mooie dansen te ontwikkelen met de dansers.