01/03

Spinvis & Saartje van Camp

vr. 01 Mar
20:15
Theater de Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Neveldieren

Neveldieren is een voorstelling met bekende Spinvisliedjes. En met nieuwe. En als de mistflarden uiteindelijk zijn opgetrokken, blijkt één ding altijd te blijven: de magie.

In Neveldieren wekken Spinvis (Erik De Jong) en Saartje van Camp mythologische wezens tot leven. Deze neveldieren fluisteren en zingen je toe, ergens tussen waan en werkelijkheid. Ontdek wat deze wezens drijft, wie ze zijn en wat ze in onze wereld doen.
Denk je aan Spinvis, dan denk je aan groot muzikaal talent en poëtische teksten. De stem van De Jong combineert bovendien prachtig met die van Van Camp en met haar cello.
Spinvis heeft in de loop der jaren diverse prijzen ontvangen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp en de Annie M.G. Schmidtprijs.

En lyrische recensies. ‘Staande ovatie….voor een avond die schitterde met de schoonheid van tedere wijsheid. ‘ (★★★★★ de Volkskrant) En: ‘Spinvis betovert, ontroert en hypnotiseert op onnavolgbare wijze. ‘ (8Weekly) Spinvis is zang, gitaar, toetsen, koto, samples en drums.

Bekijk hier de trailer van Neveldieren.

LOKATIE: THEATER DE LUIFEL